Mincare de Fasole Verde cu Carne

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa
Mincare de Fasole Verde cu Carne

Ingrediente

  • - 1 kg carne de vaca (taiata in bucati mai mici)
  • - 1 ceapa
  • - 1 cutie fasole verde
  • - 1 cutie rosii (deja taiate)
  • - 4 catei de usturoi
  • - patrunjel verde (eu am folosit de la congelator)
  • - 1 lingurita vegeta
  • - sare, piper
  • - 2 linguri ulei de masline

Mod de preparare

Ceapa se taie in jumatate, dupa care fiecare jumatate se taie pe lung si se taie solzisori (pestisori).

Carnea se tamponeaza bine cu un servet de hirtie ca sa nu fie umeda. Se pune uleiul in cratita si se adauga ceapa, se amesteca 1 minut dupa care se pune si carnea. Se presara putina sare, piper, vegeta, se pune capacul si se lasa la foc mic circa 20 de minute. Daca intre timp se evapora din apa lasata de carne, se mai adauga cite 1/2 de pahar de apa calduta.

Dupa aceea punem si usturoiul, sosul de rosii si lasam alte 5-10 minute la foc mic, cu capacul usor dat de-o parte. Intre timp fasolea o scurgem bine de apa din cutie. Incalzim cuptorul la 400*f (200*c).

Cind cuptorul este gata incalzit, punem si fasolea in cratita, amestecam usor, gustam si daca este nevoie mai adaugam sare sau piper, punem patrunjelul verde (sau uscat) si bagam cratita la cuptor pina scade. Eu am tinut-o exact 20 de minute! Mie imi place sa fie mai cremoasa.

Se poate folosi si marar verde (sau uscat), iar usturoiul il puteti da pe razatoare si adauga in mincare inainte de a baga cratita in cuptor. Eu cei 4 catei de usturoi i-am pus doar ca sa dea aroma si i-am aruncat la sfirsit.

Pofta Buna!


Se poate servi mincarea cu paine prajita sau putina mamaliguta.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa
Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita
Tocana taraneasca

Tocana taraneasca

Tocana taraneasca
Cele mai apreciate rețete
Biscuiti de la Bunica
1
Dulciuri

Biscuiti de la Bunica

Biscuiti de la Bunica
Prajitura Tosca - un desert imbietor
2
Dulciuri

Prajitura Tosca - un desert imbietor

Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...

Prajitura Tosca - un desert imbietor
Prajitura cu Branza de Vaci
3
Dulciuri

Prajitura cu Branza de Vaci

Prajitura cu Branza de Vaci
Placinta cu Branza si Stafide
4
Dulciuri

Placinta cu Branza si Stafide

Placinta cu Branza si Stafide
Oua Colorate cu Hartie Creponata
5
Aperitive

Oua Colorate cu Hartie Creponata

Oua Colorate cu Hartie Creponata
Parteneri
Dulce super rapid
Bucataras.RO

Dulce super rapid

Habar nu am cum sa denumesc acest dulce...se prepara foarte rapid si e fantastic pentru micul dejun sau cand simtim nevoia de...

Dulce super rapid
Cozonac oparit
Culinar.RO

Cozonac oparit

Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.

Cozonac oparit
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Gustos.RO

Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat

Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...

Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!