Lintea se spala, dupa care se lasa intr-un vas cu apa de seara pana dimineata.
Carnatii se taie rondele si se calesc in ulei. Peste se adauga lintea scursa si aproximativ o cana de apa, cat sa depaseasca putin lintea si carnatii. Cand a fiert lintea se condimenteaza cu sare, piper si vegeta.
Smantana se amesteca cu usturoiul zdrobit si faina.
Treptat in compozitia de smantana se adauga putin cate putin lichid de la linte, dupa care se adauga treptat in oala cu linte si carnati.
Se mai fierbe putin pana compozitia se omogenizeaza bine prin fierbere.
Mancarica se serveste calda.
Pofta buna!!
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorun desert rapid si foarte gustos
Foietaj cu ciocolata amaruieIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii