Se curata puiul si se taie ceapa.
Se pune ceapa la calit, cand incepe sa-si schimbe culoarea se adauga si puiul.
Se rumeneste putin, se adauga pasta de tomate si se calesc 2 minute.
Se adauga apa cat sa acopere totul.
Se adauga si curcuma.
Se crapa limeurile uscate si se adauga in oala.
Se pune capac si se da inchide kukta. Daca folositi o oala obisnuita se acopera cu un capac.
Dupa ce incepe sa fluiere kukta se mai tine cam 40 de minute.
Intre timp se taie vinetele in felii rotunde sau longitudinale, dupa plac.
Se adauga putin ulei intr-o tava si se prajesc la cuptor. Se pot praji si pe aragaz dar vor trage mai mult ulei. Se rumenesc pe ambele parti.
Dupa ce s-a fiert puiul se deschide kukta.
Se adauga suc de lamaie dupa gust.
Se adauga feliile de vinete deasupra tocanitei.
Se pune oala inapoi pe foc si se mai fierbe 10 minute la foc mic.
Se serveste cu orez alb simplu si cu muraturi.
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorCand am facut mini tartele cu pepene galben mi-a ramas crema asa ca m-am gandit sa fac cu un chec!a iesit super bun :x
Chec cu crema de pepene galbenCozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii