Hamburgeri si Hotdogi

Postat pe: 08-08-2011
(0)

Ingrediente

4 portii
455 g carne de vita tocata
225g hotdogi (4-5 hotdogi de 40-60g fiecare)

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

20min
Din carnea tocata pregatiti 4 chiftele de burger cu un diametru de 10 cm. Faceti crestaturi de 60 mm la intervale de 2, 5 cm pe intreaga lungime a hotdogilor.

Puneti in cuptor polita superioara. Reglati temperatura la 205 grade c. Puneti burgerii pe polita si lasati-le cat timp doriti, dupa preferinte.

Lasati-i sa se faca 4 minute la 205 grade c.
Hamburger:
in sange: 16 min
mediu: 18 min
bine facut: 20 min

Nota: Daca doriti ca hotdogii si hamburgerii sa fie gata deodata, puneti burgerii pe polita inferioara si lasati-i la o temperatura de 205 grade c timp de 16, 18 sau 20 min.

Cu 4 min inainte ca burgerii sa fie gata, puneti hotdogii pe polita superioara.

- cuptor cu convectie, cu sau fara halogen

(sursa: Iuliajewel)
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Hamburgeri si Hotdogi" nu uita sa ii faci un review.
Etichete

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Hamburgeri si Hotdogi