Puneti la prajit intr-o cratita carnea de miel, dupa ce s-a rumenit putin pe toate partile, puneti sare, piper si jumatate cana de apa,acoperiti si lasati sa se inabuse la foc mic pana se inmoaie carnea ( daca vreti puneti si un pic de telina ii da un gust foarte bun)
Intre timp curatati si spalati ceapa si salata verde si le taiati in bucati mai mari, nu marunt !
Dupa ce s-a inmoiat carnea puneti in cratita salata, ceapa si mararul si lasati pana fierbe salata (daca este nevoie adaugati putina apa)
Cand mancarea este gata tragem cratita de pe foc facem repede sosul AVGOLEMONO, bateti albusurile, adaugati galbenusurile, adaugati zeama de lamaie, putin cate putin, apoi luati zeama din cratita si adaugati, putin cate putin, ca sa se incalzeasca cat de cat oul (pentru a nu se ``taia``cand il punem peste mancare)
Turnam sosul in cratita acoperim , lasam 5 minute si servim!
Puteti fierbe putin ceapa inainte , astfel mancarea va fi mai ``usoara``.
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorAm un smochin care se comporta cum vrea frunza lui, adica abia acum au inceput sa se coaca smochinele, inca nitel si dadea...
Reteta de prajitura exotica cu smochine, rodie si caramelIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii