Am sotat orezul, carnea amestec, ceapa taiata fin, morcovul, pina cind orezul a devenit transparent. Am adaugat verdeata, sare si piper dupa gust si am amestecat. In paralel am taiat fisii de dovlecel si le-am asezat in cruce, in mijloc punind cite o lingura din amestecul facut in prealabil, dupa care am inchis fiecare pachetel.
Le-am asezat intr-o tava unsa cu ulei, am adaugat bulion si apa cit sa fie acoperite si am introdus la cuptor pentru 20-30 min. Peste fisiile de dovlecel, inainte de a le folosi am presarat sare, pentru a le inmuia, le-am lasat 10 minute si apoi le-am spalat bine cu apa rece.
Dupa ce totul a fost gata, am scos pe farfurie si am presarat pentru decor un mix fin de coaja de lamiie, ardei capia, piper verde, patrunjel.
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorAm vazut pe site acest gen de pizza si m-a incantat in special blatul unde se imbina malaiul cu faina.
Pizza CalzoneIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii