Coaste la Gratar

Postat pe: 08-08-2011
(0)

Ingrediente

1 kg coaste
taiate
10 cepe verzi
Marinata (cel putin 2 ore) 2 linguri vin alb
2 linguri sos de soia
1 lingurita sare cu usturoi
½ cana sos Hoisin
1 ceapa mica
curatata si tocata marunt
2 catei de usturoi
curatati si tocati marunti
Piper
dupa gust

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

30min
Taiati coastele in bucati de 5 cm.

Preparati marinata intr-un vas de gatit din sticla, amestecati vinul, sosul de soia, sarea cu usturoiul, sosul Hoisin, ceapa, usturoiul si piperul. Adaugati coastele si ceapa verde. Acoperiti si puneti la frigider cel putin 2 ore.

Puneti polita in bolul de sticla al cuptorului. Reglati temperatura cuptorului la 200 grade c. Scoate-ti coastele si ceapa verde din marinata si puneti-le direct pe polita.

Frigeti timp de 15-20 minute. Uitati-va la ele cu atentie, dupa 15 min. Serviti-le cu sosul preferat.
- cuptor cu convectie, cu sau fara halogen

(sursa: Iuliajewel)
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Coaste la Gratar" nu uita sa ii faci un review.
Etichete
vin

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 2.366 L

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Coaste la Gratar