Clatite Cu Carne de Pui II

Postat pe: 01-07-2012
(0)

Ingrediente

800 g carne tocata de pui
150 g cascaval
1 sul branza topita
5 linguri smantana
1 ceasca cu lapte
3 oua
1 pahar vin alb sec
1 legatura ceapa verde
1 legatura marar
cimbru
sare si piper
pentru clatite
6 oua
2 linguri ulei
apa minerala
faina

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h:30min
Preparare:
Facem cam 12 clatite.
Calim carnea tocata cu ceapa taiata marunt, pana isi schimba culoarea, dupa care adaugam paharul cu vin, sau numai vinul din pahar. Lasam pe foc pana se evapora vinul.

cand carnea s-a racorit adaugam 2linguri de smantana si mararul taiat marunt. Amestecam bine.
Ungem o tava cu ulei si ne apucam de umplut clatitele. Punem cam doua linguri de carne pe fiecare clatita si le impachetam ca pe sarmale.

Punem clatitele umplute in tava. Amestecam trei oua, cu trei linguri de smantana, cu branza topita si cu laptele si turnam cu o lingura pe fiecare clatita in parte.
Lasam la cuptor cam o jumatate de ora, scoatem tava si radem cascavalul peste clatite.

Mai dam la cuptor circa un sfert de ora sau pana prin o culoare aurie.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Clatite Cu Carne de Pui II" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Clatite Cu Carne de Pui II