Ciuperci Umplute cu Piept de Pui

Postat pe: 09-06-2013
(0)

Ingrediente

20 de ciuperci
200 g de piept de pui tocat
2 linguri de pasta de rosii
100 g cascaval ras
100 g masline verzi fara samburi taiate in bucatele mici
o legatura de patrunjel
o ceapa mica taiata marund
2 linguri ulei de masline
piper - sare - boia de ardei

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

30min
Spalati ciupercile, indeparteti piciorusele, apoi lasati ciupercile la uscat pe un servetel.

Acum vom face umplutura:

Puneti carnea intr-un bol, adaugati patrunjel, ceapa, masline, ulei de masline, pasta de rosii si amestecati totul foarte bine. Adauga condimente (sare - piper - boia de ardei) si amestecati din nou. Acum umpleti ciupercile cu amestecul pe care l-ati facut inainte si le asezati in tava de copt. Apoi puneti tava la cuptor pentru 20 de minute la foc mic.

Dupa ce trec 20 de minute scoateti tava de la cuptor si adaugati si cascaval deasupra ciupercilor si puneti tava la cuptor pentru inca 5 minute. In functie de cum va plac ciupercile, le puteti tine mai mult la cuptor sau mai putin.

Sper sa va placa reteta mea de azi si va doresc pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Ciuperci Umplute cu Piept de Pui" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Ciuperci Umplute cu Piept de Pui