Chiftele de Vitel cu Mozzarella de Post

Postat pe: 02-09-2012
(2)

Ingrediente

500g de carne de vitel
3 felii de paine
1/2 de ceapa
3-4 catei de usturoi
1 ardei iute rosu
100g de mozzarella de post
sare
piper
cimbru macinat
2 oua
3-4 linguri de faina

Mod de preparare

Tocam carnea foarte fin, taiam ceapa, usturoiul si ardeiul iute marunt.
Inmuiem painea in supa calduta de vita sau in apa.
Amestecam carnea cu painea si legumele.

Formam chiftelele asezand in mijlocul lor cate o bucatica sau doua de mozzarella taiata in cuburi.
Trecem chiftele prin faina si apoi prin cele doua oua batute. Frigem in baie de ulei.
Servim ca aperitiv, langa salata sau ca fel principal cu piure sau orez alaturi.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Chiftele de Vitel cu Mozzarella de Post" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

yafa
•  09.09.2013 21:01:17

Miki, nu chiftelele sunt de post ci mozarella este de post. :)

miki10269
•  09.09.2013 18:48:44

cum ar putea fi de post daca au si carne si brinza??

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Chiftele de Vitel cu Mozzarella de Post