Cartofii se spala si se sterg. Se rupe cate o bucata de folie de aluminiu, pt fiecare cartof. Cartofii se impacheteaza in folie de aluminiu si se aranjeaza in tava. Tava se da la cuptor, pana cand cartofii sunt moi, dupa care scoatem tava din cuptor si desfacem folia de aluminiu, fara ca sa o aruncam.
Cartofii se taie pe mijloc si se pune cate o lingurita de unt in fiecare. Bucatile de sunca se taie in doua si se aranjeaza in mijlocul cartofilor. Rondelele de carnat, le punem langa sunca.
La sfarsit, se pun bucatile de cascaval sau branza topita. Dam tava la cuptor, pana cascavalul prinde o culoare caramelizata.
Se servesc calzi.
Pofta buna!
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorEi bine, aceasta este varianta mai light a papanasilor prajiti. Eu ii gasesc pe acestia ca seamana foarte bine cu galustele...
Desert papanasi fierti cu branza dulce de vaciCozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii