Carne de Pasare

Postat pe: 08-08-2011
(0)

Ingrediente

2 pui de 1
3 – 1
8 kg

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h:30min
Asezonati puii in interior si la exterior cu sare, piper si condimente pentru carne de pasare sau cu orice alt condiment preferat, ca de exemplu, rozmarin.

Puneti puii pe polita inferioara, cu pieptul in jos si lasati-i la o temperatura de 240 grade c pt 30 min. Intoarceti-i cu partea din interior spre exterior. Acest pas este foarte important.

Daca nu intelegeti, iata un exemplu: tineti mainile in fata dvs cu degetele mari impreunate. Acum intoarceti mainile astfel incat degetele mari sa ajunga in exterior.

Asa trebuie sa intoarceti si puiul, astfel incat partea care a fost spre interiorul cuptorului sa fie acum spre exterior. Lasati-l sa se faca inca 30 min sau la o temperatura interna de 80 grade c.

Pui intregi congelati.
Puneti-i cu pieptul in jos pe polita inferioara si gatiti-i la 240 grade c timp de 45 min. Apoi intoarceti-i si mai gatiti-i inca 45 min.
Timp de preparare:
60 min - proaspat
90 min – congelat

- cuptor cu convectie, cu sau fara halogen

(sursa: Iuliajewel)
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Carne de Pasare" nu uita sa ii faci un review.
Etichete
pui

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Carne de Pasare