Carne de Berbec cu Varza Acra

Postat pe: 03-11-2011
(0)

Ingrediente

1 kg carne berbec (pulpa si coasta) taiata in bucati
2kg varza murata (tocata)
2 cepe mari taiate marunt
100ml ulei
500ml bullion
100g pasta de tomate
1 lingurita boia de ardei dulce
½ lingurita chimen
½ lingurita cimbru
½ lingurita maghiran
½ lingurita piper
½ lingurita usturoi uscat
½ lingurita coreandru

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

30min
Intr-o tigaie, punem jumate din ulei la incins si prajim putin ceapa, fara sa o ardem. Adaugam bucatile de carne, amestecam, lasam la dinstuit cateva minute, apoi adaugam condimentele si bulionul. Lasam la fiert sub capac, cam 25-30’. Intre timp separat intr-o oala punem uleiul ramas si calim varza.

Adaugam si pasta de rosii amestecand din cand in cand sa nu ardem varza. Se va cali cam in 20’.
Luam o tava de friptura in care golim carnea cu tot cu sos si o acoperim cu varza calita. Acoperim tava cu o folie, apasind bine marginile sa nu intre aer si dam la cuptorul dinainte incalzit, la foc mediu, pentru 3, 5 h.
Preparatul se serveste cald, cu un ardei iute alaturi.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Carne de Berbec cu Varza Acra" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Carne de Berbec cu Varza Acra