Budinca de cartofi cu sunca si masline

Postat pe: 17-04-2016
(0)

Ingrediente

5 cartofi fierti, decojiti
300 gr branza rasa
200 gr smantana
100 gr cascaval ras
sare dupa gust
cateva masline verzi
cateva felii de sunca (kaizer, bacon sau orice alt tip)
1 ou pentru a lega compozitia
4 oua (sau mai multe, in functie de cate portii doriti)

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h:10min
Se decojesc cartofii, se taie rondele si se fierb in apa cu putina sare pentru aprox. 25-30 de minute.

Dupa ce cartofii sunt aproape fierti, se incalzeste cuptorul.

Se amesteca branza rasa cu un ou crud batut bine si smantana. Daca branza este nesarata, atunci putem pune pana la 1/2 de lingurita cu sare.
Punem amestecul peste cartofii asezati frumos intr-o tava unsa cu ulei. Se fac usor niste adancituri pentru a pune cele 4 oua, cate 1 per portie.
Adaugam si maslinele taiate felii si sunca taiata marunt.

In final, se rade cascaval deasupra.

Dam la cuptor cam 30 de minute.
Se serveste calda.

Pofta Buna!

Daca va plac retetele mele, le puteti gasi si pe blogul meu.

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Budinca de cartofi cu sunca si masline" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Budinca de cartofi cu sunca si masline