Deci daca nu vreti sa fierbeti 3 ore la ea va sfatuiesc sa folositi o oala sub presiune, in care puneti un pic de ulei de masline si apoi caliti carnea un pic, o scoateti si puneti ceapa la calit in zeama care s-a scurs din carne, apoi puneti sunca, si lasati un piculet asa, adaugati morcovii si ciupercile, amestecati bine si apoi carnea de vita.
Dupa ce le amestecati si le condimentati cu sare, piper, puneti foi de dafin eventual, si acoperiti cu zeama (sau cu vin ) si puneti capacul la oala sub presiune si lasati la foc foarte mic, aproximativ 1.30-2 ore.
Daca nu vreti sa puneti la oala sub presiune ( cucta ) o puteti baga la cuptor, da acolo o sa aiba nevoie cam de 3 ore.
Carnea la final o sa devina foarteeeee frageda si sfaramicioasa.
Asta este un fel doar ( si cred cel mai rapid ) de a face boeuf bourguignon, sunt si altele mai complicate si cu alte ingrediente.
Se poate servi cu cartofi natur sau cu, cus-cus, sau cu ce doriti.
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorPrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraUn pranz rapid si delicios :)
Ciuperci cu ceapa verde,rosii cherry si smantanaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii