Arpacas cu Jumari

Postat pe: 16-02-2013
(1)

Ingrediente

arpacas 300 gr
jumari de porc 400 gr
2 cepe
sare
piper
ulei 70 ml

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

2h
Se spala arpacasul cu 9 ape si se pune la fiert cu doua linguri de ulei si un praf de sare. aApa cam un litru este de ajuns. Curatam ceapa si o tocam marunt iar cu ajutorul unei tigai o aurim bine, punem jumarile sa se rumeneasca impreuna, asezonam cu sare si piper.

Cand boabele au sorbit toata apa din ceaun adaugam jumarile din tigaie mai lasam 5 min la foc dupa care dam ceaunul deoparte. Mentiune se face la toate fierturile de arpacas se foloseste numai ceaune de tuci pentru a nu se prinde de vas.
Este o reteta atipica pentru vremurile care le traim dar care in roport cu noul trend revine la moda.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Arpacas cu Jumari" nu uita sa ii faci un review.
Etichete
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

danielcozma391
•  16.02.2013 10:33:57

Se poarta la LONDRA ,se poarta la PARIS,cerealele au devenit o moda la nevoile noastre,si de ce sa nu se poarte si la noi????

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Arpacas cu Jumari