Arpacas cu Jumari

Postat pe: 16-02-2013
(1)

Ingrediente

arpacas 300 gr
jumari de porc 400 gr
2 cepe
sare
piper
ulei 70 ml

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

2h
Se spala arpacasul cu 9 ape si se pune la fiert cu doua linguri de ulei si un praf de sare. aApa cam un litru este de ajuns. Curatam ceapa si o tocam marunt iar cu ajutorul unei tigai o aurim bine, punem jumarile sa se rumeneasca impreuna, asezonam cu sare si piper.

Cand boabele au sorbit toata apa din ceaun adaugam jumarile din tigaie mai lasam 5 min la foc dupa care dam ceaunul deoparte. Mentiune se face la toate fierturile de arpacas se foloseste numai ceaune de tuci pentru a nu se prinde de vas.
Este o reteta atipica pentru vremurile care le traim dar care in roport cu noul trend revine la moda.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Arpacas cu Jumari" nu uita sa ii faci un review.
Etichete

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

danielcozma391
•  16.02.2013 10:33:57

Se poarta la LONDRA ,se poarta la PARIS,cerealele au devenit o moda la nevoile noastre,si de ce sa nu se poarte si la noi????

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Arpacas cu Jumari