Se coc ardeii si se pun intr-o cratita pana facem umplutura. Se curata ceapa si morcovii.
Se taie ceapa marunt iar morcovii se dau pe razatoarea mica.
se calesc impreuna apoi se adauga orezul spalat, se amesteca bine si se pun ingredientele (sare, delicat, piper) se adauga apa 2 cani si se lasa sa fiarba orezul pe jumatate, apoi se adauga o lingura de bulion se amesteca bine si se pune peste carne.
Se amesteca impreuna apoi se pune patrunjelul tocat si se amesteca, iar dupa ce am terminat cu umplutura ne ocupam in continuare de ardei.
Ii curatam si le taiem codita (eu o fac intotdeauna cu varful cutitului). Se umplu ardeii si se pune capac de rosii.
Se aseaza in cratita in picioare dupa ce am pus o lingura de bulion pe fundul cratitei (eu las si zeama de la ardei care curge cand ii curatam).
Se acopera cu apa ardeii si se pun la foc 10-15 minute.
Se servesc cu o lingura de smantana sau iaurt mai gras.
Pofta buna!!!
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietor Am avut pe stoc un pachet de foietaj. Pentru ca am fost vizitata de rude, repede -repede am pus de niste spirale...
Aperitiv spirale cu branza si suncaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii