Pestele se condimenteaza cu sare, piper dupa gust, se prajesc pe ambele parti putin (sa fie pe jumatate prajit)
In tigaia in care am prajit pestele adaugam ceapa taiata fideluta si o calim 2 min dupa care o scoatem intr-o farfurie.
In uleiul in care am prajit pestele, ceapa, (mai adaugam putin daca este nevoie), adaugam cartofi curatati, spalati si taiati rondele, 100 ml apa si lasam sa fiarba, prajeasca, acoperim cu un capac si lasam cateva minute, sa fie pe jumatate fierti) condimente dupa gust.
Intr-o tava unsa cu ulei adaugam cartofi, ceapa, pestele condimente, usturoiul tocat, pisat, vinul, felii de lamaie si amestecam.
Acoperim tava cu folie de aluminiu si dam tava la cuptorul incalzit, 15 min cu folie si 10 min fara folie (pana ce cartofi sunt copti).
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorVa voi reda intocmai vorbele fiicei mele, in timp ce manca din acest cheesecake - Dintre toate prajiturile pe care le-ai...
Cheesecake cu zmeura la Multicooker-ul Crock Pot express cu gatire sub presiuneCozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii