Mancarica de fasole verde cu dovlecei

Postat pe: 06-11-2016
(0)

Ingrediente

1 kg fasole verde
4-5 dovlecei
3 cepe
5-6 catei usturoi
2 ardei grasi
1 morcov
1 radacina mica de patrunjel
1-2 linguri pasta de tomate
cimbru
2 foi de dafin
1 legatura zdravana de marar
sare
ulei

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

01h:45min
Numar portii

PORȚII

8 portii
Curatam si spalam legumele.
Fasolea se rupe in doua sau trei bucati, in functie de cat sunt de mari pastaile.
Ceapa taiata marunt se caleste in 2-3 linguri cu ulei, apoi se adauga usturoiul feliute.. Lasam putin pe foc si punem ardeiul gras taiat fasiute, morcovul si patrunjelul date pe razatoarea cu ochiuri mari.
Dupa ce le calim impreuna pret de cateva minute(si cu un strop de apa), adaugam fasolea si dovleceii taiati cuburi. Presaram cimbru, punem foile de dafin si turnam apa calda cat sa acopere legumele.
Lasam la fiert si cand sunt aproape gata adaugam pasta de tomate.
La final, potrivim de sare si punem mararul verde, tocat marunt.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Mancarica de fasole verde cu dovlecei" nu uita sa ii faci un review.

Observatii

Iarna putem pregati mancarica cu legumele puse la congelator.

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Mancarica de fasole verde cu dovlecei