Pentru ca mi-a ramas compozitie de la lasagna de post, m-am gandit sa fac niste chiftelute. Modul de preparare al compozitiei de lasagna il gasiti aici: http://www.reteteculinare.ro/carte_de_bucate/mancaruri-cu-legume-si-zarzavaturi/lasagna-de-post. Compozitia de lasagna o amestecam cu pesmet si cu tofu, potrivim gustul de sare si piper si formam chiftelute. Incingem ulei intr-o tigaie, dam chiftelutele prin pesmet si le prajim. Pofta buna!
o alta reteta de supa usoara de vara. Se poate servi si de post.
Supa de dovlecei cu pasteCozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii