Curatam de coaja dovleceii, ii dam prin razatoarea mare si presaram sare peste ei, apoi ii punem intr-o strecuratoare si lasam 10 min deoparte.
Tocam ceapa marunt, sunca o taiem cubulete, patrunjelul il tocam, usturoiul il pisam.
Adaugam dovleceii scursi bine de apa, adaugam pesmetul, branza, ouale, condimente dupa gust si amestecam bine. Lasam 10 min la frigider dupa care le prajim in ulei incins, pe ambele parti.
Le scoatem pe un servetel absorbant.
Sosul-ceapa o calim in uleiul incalzit, adaugam morcovul dat prin razatoare, 2 linguri de apa si lasam 1 min pe foc, adaugam rosiile tocate marunt sau trecute prin blender.
Potrivim cu condimente dupa gust, frunzele de busuioc tocate si lasam sa fiarba la foc mediu, adaugam chiftele, usturoiul pisat si mai lasam 6 min pe foc.
La final, adaugam patrunjelul tocat marunt.
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii