Se curata ceapa, se toaca si se pune la undit cu putin ulei. Cand ceapa este patrunsa, se adauga cartofii curatati si taiati in bucati mari, se pune sare, amestec de condimente, apa cat cuprinde, foi de dafin. Se pune un capac pe oala si se fierbe totul la foc potrivit. Cand totul este fiert, se adauga ciupercile taiate, se potriveste de sare si se mai lasa la fiert inca vreo cinci minute, apoi se opreste focul.
Se curata usturoiul si se face mujdei, se amesteca cu smantana si se toarna in oala, se amesteca usor si se serveste cu mamaliga din malai alb.
O reteta abslout delicioasa. Sa aveti pofta dragilor!
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietor Am avut pe stoc un pachet de foietaj. Pentru ca am fost vizitata de rude, repede -repede am pus de niste spirale...
Aperitiv spirale cu branza si suncaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii