Taiem muschiuletul de porc, astfel incat sa obtinem o fasie mai subtire si intreaga. Batem carnea pe ambele parti. Tocam marunt rosia si ardeiul, zdrobim cateii de usturoi, apoi ii tocam mai marunt.
Amestecam uleiul, rosia, ardeiul, usturoiul, cimbrul, boiaua si vegeta.
Intindem acest amestec peste bucata de carne, apoi rulam. Asezam rulada intr-un vas termorezistent, in care am pus putina apa si introducem la cuptor, la foc mediu.
Dupa 30 minute, adaugam morcovii taiati bucati mai mari si cartofii intregi. Daca este nevoie, mai adaugam putina apa.
Lasam la cuptor pana se rumenesc usor.
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaDeși mie îmi plac, în general, prăjiturile cu ciocolată amară și cu fructe acrișoare, am fost surprinsă...
Desert Portokalopita - placinta greceasca cu portocale si iaurtIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii