Ceapa și ardeiul se curăță, se toacă mărunt, apoi se pun la distuit în puțin ulei de măsline și apă, la foc mediu, neacoperit, cca. 10 minute. Carnea tocată se adaugă în amestecul de ceapă și ardei și se lasă la gătit cca. 10 minute, amestecându-se continuu. După ce carnea și legumele s-au rumenit se asezonează cu mirodeniile și ouăle.
Între timp varza creață se curăță și se taie fideluță.
Într-un vas înalt, sau într-o tava încăpătoare, se începe ”montarea” musacalei: un strat de varză tocată (crudă), un strat din amestecul de carne, tot așa până se termină ingredientele :D ;) Bulionul se amestecă cu verdețurile și se toarnă uniform peste musacaua din varză creață.
Musacaua se dă la gătit la cuptor cca. 60 min. la 200 grade, acoperită. Se servește ca atarre sau cu smântână ;) Spor și poftă bună!
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaSaraturile sunt preferatele mele si nu refuz niciodata o tarta sarata sau picanta. Chiar si in afara concursului, nu am...
Aperitiv tarta cu rosii, masline si parmezanIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii