Se toaca ceapa si usturoiul si se calesc in ulei pana devin translucide.
Se condimenteaza dupa gust cu sare si piper si se adauga chiftelutele si apa/supa de legume.
Se fierb pana sunt bine patrunse, iar apoi se adauga sucul de rosii/bulionul.
Se continua fierberea pana sosul format ajunge la consistenta dorita.
Se servesc cu pepene murat.
Pofta buna!
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaDe ceva vreme am salvat in retete favorite aceast preparat al bucatarasului Costeo si m-am gandit ca ar fi timpul sa-l...
Pulpe de pui cu pesmet si susan, la cuptorIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii