Cartofii se spala bine, se taie fasii groase si se pun intr-un bol, împreuna cu condimentele, iar apoi se pun in tava si se dau la copt. Roșiile se spală si se taie fasii, la fel si castraveții, salata se spală si se rupe câte o frunza. Carnea se da prin masina de tocat, iar ceapa se taie fasii si se pune la prajit; după ce s-a prajit ceapa, se adauga peste carne si se condimentează foarte bine; după ce carnea e gata, se formează bile din ea, groase de un deget jumate si se pun la fript pe gratar.
Chiflele se taie in 2 si se pun pe gratar pana se rumenesc, apoi se ung cu unt, iar apoi se pune o frunza de salata, carnea, muștarul si ketchupul, câteva felii de roșii si castraveți murati.
Cartofii se scot de la cuptor si se pun in farfurie langa burger.
Pofta buna!
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorIntr-adevar, mancarea iese tare gustoasa la acest aparat. Legumele isi pasteaza gustul si culoarea, iar carnea iese frageda,...
Pui cu legume si orez la slow cooker Crock-Pot Digital 4,7Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii