Acest sos (dip) se potriveste de minune la peste, dar si la carne la gratar!
Se curate marul de coaja si cotor si se rade pe razatoarea mare dupa care se stoarce de zeama in exces. Catelul de usturoi se rade pe razatoarea mica sau se stoarce cu presa pentru usturoi. Se pune marul astfel ras si stors intr-o farfurie adinca impreuna cu usturoiul si se amesteca usor cu o furculita impreuna cu celelalte ingrediente. Se gusta si daca mai este nevoie se presara putina sare sau piper dupa gust. Acest sos (dip) este bun si simplu, pe paine prajita!
Eu am pregatit cantitatea doar pentru o persoana, dar se pot dubla sau tripla cantitatile dupa dorinta.
Pofta buna!
Ce spui de o reteta savuroasa de lasagna cu legume coapte? E mult mai usoara decat lasagna clasica si sigur o sa iti placa....
Lasagna vegetarianaReteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructe
Comentarii