Feliile de paine se ung cu putin unt dupa care se pun pe o farfurie cu suprafata unsa in jos. Se pune o felie de salam si 2 felii de mozzarella peste una din feliile de paine, (pe partea neunsa, ) se acopera cu a doua felie de paine, avand grija sa avem partea cu unt spre exterior.
In timpul cat aranjam feliile de paine, avem pe ochiul de aragaz o tigaie de teflon. In tigaia incinsa punem sandwich-ul si lasam circa un minut (poate un minut jumate) ca sa se prajeasca putin (sa prinda o culoare maroniu deschis)
Avem grija sa mai miscam putin sandwich-ul in tigaie ca sa nu se prinda, apoi cu o spatula intoarcem pe partea cealalta si prajim pana avem aceasi culoare maronie deschis.
Se scoate cu spatula din tigaie, se serveste cu castravete murat, sau se serveste simplu langa o cana cu lapte caramel
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorAm descoperit pe blog-ul Oanei Durican, http://www.retete-vechi-si-noi.info/, o idee interesantă, un alt fel de a găti...
Pilaf cu urzici si ciuperciCozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii