Vinete se coc si se toaca marunt ca pentru salata de vinete.
Se topeste untul intr-o tigaie, se adauga faina si se amesteca bine pana ce se o obtine o crema omogena. Compozitia obtinuta se lasa la foc aproximativ 1 minut amestecand continuu. Se toarna laptele in firicel subtire, incet-incet ... ca la maioneza. Se lasa sa fiarba 2 minute acest sos, dupa care se adauga vinete tocate. Se mai lasa pe foc putin, dupa care se condimenteaza cu sare, piper si vegeta dupa gustul fiecaruia. La sfarsit se adauga branza, se mai lasa 1 minut sa fiarba, dupa care se serveste piureul cald.
Eu am servit langa rulada de muschiulet de porc cu carnati weisswurst:
http: //www. Reteteculinare. Ro/forum/discutii/rulada_de_muschiulet_de_porc_cu_carnati_weisswurst-13294/
Pofta buna!!!
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorAm vazut pe site acest gen de pizza si m-a incantat in special blatul unde se imbina malaiul cu faina.
Pizza CalzoneIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii