O garnitura foarte usor de facut, rapida si tare buna.
Fasolea se curata bine, se indeparteaza capetele dupa care se taie in doua sau trei, asta doar in cazul in care pastaile sant mai lungi.
Intr-un vas se pune apa cu sare la fiert si in momentul in care apa clocoteste se adauga fasolea pregatita din timp.
Se lasa la fiert 5 minute dupa care se scurge.
Separat intr-o tigaie se pune uleiul sau untul la topit si se adauga fasolea scursa. Se prajeste putin in ulei se adauga usturoiul pisat si rosiile tocate bucati micute.
Se mai tine pe foc 2 minute dupa care se indeparteaza de la sursa de caldura/foc.
Se acopera cu un capac si se serveste calda langa friptura de curcan.
Fasolea trebuie sa fie crocanta.
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorDacă vrei să te bucuri de un "fast food" delicios chiar la tine acasă, atunci această rețetă de snițel cu...
Reteta de snitel cu cartofi prajiti si mozzarellaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii