Dovlecelul il curatam si il dam prin razatoarea mare. Presaram 1 lingurita sare si lasam deoparte.
Intr-un vas, amestecam faina cernuta cu sarea, piper, praf de copt, adaugam branza, dovlecelul scurs bine de apa.
Facem o adancitura, adaugam ouale batute cu smantana, uleiul, mararul, amestecam bine(daca este nevoie mai adaugam smantana sau lapte depinde de consistenta branzei).
Lasam sa se odihneasca 15 minute.
Incalzim tigaia unsa cu putin ulei, adaugam cate un polonic de compozitie, lasam sa se rumeneasca pe ambele parti, focul sa fie mic spre mediu.
Ungem tigaia de fiecare data cu ulei pentru a nu se lipi.
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaCeva simplu, ceva bun, ceva gustos! Nu mereu am timp si nici chef sa stau cu orele langa aragaz si caut sa pregatesc ceva...
Rulouri de pui in bacon cu orez brunIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii