Cartofii se infasoara in folie de aluminiu si se baga la cuptor pentru o ora, ii incercam astfel :daca infingem o furculita in ei si aceasta intra usor atunci ei sunt gata.
Separat intr-un vas amestecam oul cu branza, sunca, condimentele si ulterior vom pune si miezul pisat de la 3 cartofi copti. Dupa ce cartofii sunt gata ii lasam putin sa se raceasca atat cat putem sa lucram cu ei . . . taiem din fiecare cartof cate un capac si apoi cu o lingurita scoatem miezul acestora.
Ii punem intr-o tava umplem cartofii cu amestecul obtinut si le punem deasupra cate o felie de mozarella. Dam la cuptor acoperiti cu folie timp de 20 minute iar in ultimele zece minute vom scoate folia ca sa se rumeneasca frumos. Se servesc calzi simpli sau ca garnitura. (eu i-am servit cu pulpe dezosate la gratar).
Pofta buna!
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorPrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraMultumesc Andra pentru forme!
Desert rulouri cu crema de vanilieIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii