Strut cu sos Dijon

Postat pe: 27-09-2010
(0)

Ingrediente

2 bucati de file de strut sau steak aprox 150g / buc
2 linguri de ulei de masline
1 lingura de sos Worcester
2 catei de usturoi zdrobiti
lamaie stoarsa
1 lingura de mustar Dijon
2 linguri de maioneza
1 paharel de whiskey

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

40min
Puneti uleiul de masline, sosul Worcester si usturoiul zdrobit intr-o tigaie pe foc mediu.
Adaugati fileul de strut si stoarceti sucul de lamaie peste carne.
Prajiti carnea pe ambele parti, aproximativ 2-3 min pe fiecare parte. (trebuie avut in vedere faptul ca strutul are o carne foarte slaba si nu trebuie tinut foarte mult la foc)
Scoateti carnea din tigaie pe farfurii calde.
Adaugati peste sucul din tigaie, mustarul de Dijon, maioneza si whiskey-ul, amestecati pentru aproximativ un minut dupa care turnati sosul astfel obtinut peste fileul din farfurie.

Se poate servi cu paine cu usturoi si salata greceasca.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Strut cu sos Dijon" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Slow Cooker 3.5L Red

- 23 %
219.99 lei
169.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Strut cu sos Dijon