Strut cu sos Dijon

Postat pe: 27-09-2010
(0)

Ingrediente

2 bucati de file de strut sau steak aprox 150g / buc
2 linguri de ulei de masline
1 lingura de sos Worcester
2 catei de usturoi zdrobiti
lamaie stoarsa
1 lingura de mustar Dijon
2 linguri de maioneza
1 paharel de whiskey

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

40min
Puneti uleiul de masline, sosul Worcester si usturoiul zdrobit intr-o tigaie pe foc mediu.
Adaugati fileul de strut si stoarceti sucul de lamaie peste carne.
Prajiti carnea pe ambele parti, aproximativ 2-3 min pe fiecare parte. (trebuie avut in vedere faptul ca strutul are o carne foarte slaba si nu trebuie tinut foarte mult la foc)
Scoateti carnea din tigaie pe farfurii calde.
Adaugati peste sucul din tigaie, mustarul de Dijon, maioneza si whiskey-ul, amestecati pentru aproximativ un minut dupa care turnati sosul astfel obtinut peste fileul din farfurie.

Se poate servi cu paine cu usturoi si salata greceasca.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Strut cu sos Dijon" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Strut cu sos Dijon