Rulouri Din Piept de Pui, Pane

Complexitate
redusa
Rulouri Din Piept de Pui, Pane

Ingrediente

  • -1 piept de pui
  • -cateva feliute de cascaval
  • -cateva feliute de ardei rosu
  • -1 ceapa
  • -250 g ciuperci
  • -1 lingurita patrunjel verde, tocat
  • -sare
  • -piper
  • -ulei pentru prajit (unt)
  • -2 oua
  • -4 linguri faina
  • -4 linguri pesmet
  • -50 g cascaval ras
  • -3 linguri fulgi de porumb

Mod de preparare

Fileurile de pui, puse intr-o punga, se bat cu ciocanul de snitele, cu grija sa nu se rupa. Se asezoneaza si se dau la rece.

Intre timp se caleste ceapa tocata si ciupercile feliate, in unt topit, se condimenteaza cu sare si piper si se aromeaza cu patrunjel. Se lasa sa se raceasca.

Se pregatesc 3 boluri in care se pun: ouale batute, faina si pesmetul amestecat cu cascaval ras si fulgii de porumb sfaramati grosier.

Pe fiecare felie de piept, se pune intr-o margine cate o feliuta de cascaval, 1-2 lingurite de amestec cu ciuperci si feliute de ardei rosu. Se ruleaza strans carnea si se fixeaza cu o scobitoare sa nu se desfaca. Se trece fiecare rulou prin faina, ou, faina, ou, pesmet, ou, pesmet.

Se incinge uleiul intr-o tigaie si se prajesc rulourile, pe toate partile, fara sa se arda, pana ce carnea este facuta. Se scot si se pun la scurs pe servetele absorbante.

POFTA BUNA!

Se servesc calde sau reci, simplu sau cu salate de legume, ori cu maioneza etc. sau cu ce doriti voi.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii
Pulpa de miel la cuptor

Pulpa de miel la cuptor

Pulpa de miel la cuptor
Pasca Super Fina

Pasca Super Fina

Pasca Super Fina
Cele mai apreciate rețete
Biscuiti de la Bunica
1
Dulciuri

Biscuiti de la Bunica

Biscuiti de la Bunica
Prajitura Tosca - un desert imbietor
2
Dulciuri

Prajitura Tosca - un desert imbietor

Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...

Prajitura Tosca - un desert imbietor
Oua rosii vopsite cu coji de ceapa
3
Aperitive

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa

Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa
Clatite cu dovlecel si branza
4
Aperitive

Clatite cu dovlecel si branza

Clatite cu dovlecel si branza
Prajitura Fanta
5
Dulciuri

Prajitura Fanta

Prajitura Fanta
Parteneri
Paine cu mozzarella, rosii deshidratate si susan
Bucataras.RO

Paine cu mozzarella, rosii deshidratate si susan

De la un timp am inceput sa prepar si astfel de paini, sunt ca niste sandwich-uri si sunt tare bune servite mai ales calde cu...

Paine cu mozzarella, rosii deshidratate si susan
11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste
Culinar.RO

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită. citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola