Rulouri de muschiulet file cu legume si pulpa de porc

Complexitate
medie
Rulouri de muschiulet file cu legume si pulpa de porc

Ingrediente

  • cartofi 3 foarte mari
  • 3 morcovi medii
  • o mana legume congelate amestec morcov+telina+patrunjel
  • varza de Bruxelles
  • sare , piper, patrunjel [plic, uscat]
  • 1 praz
  • 8 felii muschiulet file
  • 150 gr brinza degresata
  • smantina
  • cascaval ementaler
  • + o bucata de pulpa de porc,[nu stiu cant] dar au iesit 3 bucati cam de 1cm [aprox], 1 ardei capia rosu
  • marinata, 2 lingvin rosu sec, 1 linurita sos de soia

Mod de preparare

Se curata cartofii si se fierb in apa cu sare 15 min., eu am oparit acolo si legumele tote taiate felii [cele proaspete].

morcovii, ardeiul si apoi ceapa [toate pe rind in apa de la cartofi]
de la praz am luat doar citeva frunze mai frumoase[restul ,in frigider]
varza de bruxelles am oparit-o in apa cu sare si putina zeama de lamaie[separat de restul]

dupa ce am scos si varza am oparit mai departe legumele congelate
se incinge cuptorul la 200 grade

se amesteca intr-un castronas, brinza degresata cu sare ,piper +patrunjel ,+oul, pina se omogenizeaza toate

se ung feliile de muschiulet file , cu amestecul de brinza , se pun deasupra legumele , si peste fasiile de ceapa verde[in cazul meu ,prazul]

se fixeaza cu scobitori

se aseaza intr-o forma de yena , tapetat cu unt , cartofii fierti taiati felii [1 cm]
in mijloc se aseaza rulourile

printre cartofii de pe margine am strecurat varza de bruxelles

peste toate se adauga smantana, [amestecata separat ] cu cascavalul si se da la cuptor 20 min

se orneaza cu patrunjel verde de preferat [eu din ..plic]

+ pulpa de porc , am feliat-o in 3 parti si ampus-o la marinat 10 min. 2 linguri de vin rosu sec+ 1 lig sos de soia+piper proaspat macinat= patrunjel[am uitat] am prajit bucatile in unt, 5 min fiecare parte, sau dupa preferinta mai mult
am pus carnea cu 100ml de apa, acoperita cu folie ,la cuptor aprox.150min [foc mic]

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii
Pulpa de miel la cuptor

Pulpa de miel la cuptor

Pulpa de miel la cuptor
Pasca Super Fina

Pasca Super Fina

Pasca Super Fina
Cele mai apreciate rețete
Biscuiti de la Bunica
1
Dulciuri

Biscuiti de la Bunica

Biscuiti de la Bunica
Cozonac cu carne in foi de varza murata
2
Mancaruri cu carne

Cozonac cu carne in foi de varza murata

Cozonac cu carne in foi de varza murata
Prajitura Fanta
3
Dulciuri

Prajitura Fanta

Prajitura Fanta
Prajitura cu Branza de Vaci
4
Dulciuri

Prajitura cu Branza de Vaci

Prajitura cu Branza de Vaci
Oua rosii vopsite cu coji de ceapa
5
Aperitive

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa

Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa
Parteneri
Prajitura cu crema mascarpone, ciocolata si capsuni
Bucataras.RO

Prajitura cu crema mascarpone, ciocolata si capsuni

Prajitura cu crema mascarpone, ciocolata si capsuni
11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste
Culinar.RO

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită. citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola