Pui cu Scortisoara si Stafide

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa
Pui cu Scortisoara si Stafide

Ingrediente

  • 0,500 g piept de pui dezosat
  • 1/2 lingurita scortisoara macinata
  • 2 linguri Kotányi Amestec de condimente pentru Fripura de Pui
  • 50 ml vin alb
  • 50 g stafide
  • 1 lingurita faina
  • 350 ml supa de pui
  • 4 linguri ulei de masline
  • 1 lingurita piper rosu boabe

Mod de preparare

Se freaca pieptul de pui cu scortisoara si Amestecul de condimente pentru Friptura de Pui. Se lasa 5 minute minute, ca aromele sa intre in carne.
Intr-o tigaie se incinge uleiul si se prajeste pieptul de pui pe ambele parti, apoi se scoate din tigaie.

Peste jiul din tigaie se adauga faina si vinul, iar apoi supa de pui.
Dupa ce sosul a dat in fiert, se adauga pieptul de pui din nou in tigaie pentru 10 minute, amestecand continuu.
Se adauga stafidele si piperul rosu si se mai lasa la fiert 10 minute.

Se mai poate adauga dupa gust, Amestec de condimente pentru Friptura de Pui.
Pieptul se taie felii si se aseaza pe un platou stropit cu sos si stafide.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa
Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita
Tocana taraneasca

Tocana taraneasca

Tocana taraneasca
Cele mai apreciate rețete
Beigli cu Nuca
1
Dulciuri

Beigli cu Nuca

Beigli cu Nuca
Prajitura Tosca
2
Dulciuri

Prajitura Tosca

Prajitura Tosca
Prajitura cu foi si gem de prune
3
Dulciuri

Prajitura cu foi si gem de prune

Prajitura cu foi si gem de prune
Prajitura cu Afine
4
Dulciuri

Prajitura cu Afine

Prajitura cu Afine
Ciorba de loboda acrita cu bors
5
Borsuri, supe, ciorbe

Ciorba de loboda acrita cu bors

Ciorba de loboda acrita cu bors
Parteneri
Tocanita cu pulpe de pui si ciuperci
Bucataras.RO

Tocanita cu pulpe de pui si ciuperci

Tocanita cu pulpe de pui si ciuperci
Cozonac oparit
Culinar.RO

Cozonac oparit

Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.

Cozonac oparit
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Gustos.RO

Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat

Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...

Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!