se bat albusurile cu o furculita cu putina sare deoarece e destul de sarat parmezanul si putin piper.
se dau fileurile de pui mai intai prin albusul batut apoi prin parmezan .
se pune pe aragaz o tigaie de teflon sau un grill in acre punem cateva picaturi de ulei numai asa cat sa fie unsa tigaia si se pun fileurile sa se faca cam 10 minute pe o parte 10 pe cealalta.
Garnitura :piure de cartofi dar se poate folosi orice garnitura doriti
Se poate folosi acest medalion si in salate cu cartofi sau alte legume.
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaEste cea mai buna dintre felurile de zacusca facute de mine!
Zacusca de vinete cu ciuperciIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii