Spalam bine puiul si lamaile. In interiorul puiului introducem o lamaie intreaga si frunzele de busuioc.
Intr-un castron facem un bait din ulei de masline, ierburile aromatice usturoiul tocat marunt si putina coaja rasa de lamaie un sfert de lingurita.
Amestecam aceste ingrediente si ungem puiul cu acest amestec.
Stoarcem apoi zeama de la o jumatate de lamaie peste pui.
Intr-o tava rotunda sau un vas ena rezistent la caldura il ungem cu putin ulei de masline, asezam puiul si il acoperim cu folie. Il dam la cuptor la foc moderat pret de o ora si 20 minute.
In ultimele 20 minute daca dorim asezam peste pui feliile de bacon si il lasam la cuptor fara folie sa se rumeneasca frumos.
Este o friptura usor aromata.
Eu am servit cu cartofi la abur si mujdei de usturoi.
Pofta buna!
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorO bunatate de ciocolata care nu mai are nevoie de nici o introducere! Ideea am furat-o de la Gabytz, am vrut sa incerc si...
Ciocolata de casa in foi de napolitanaCozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii