Piept de pui Hasselback

Portii
4
Timp pregatire
35 minute
Timp coacere
25 minute
Complexitate
redusa
Piept de pui Hasselback

Ingrediente

  • - 1 piept de pui degresat, fara os ( min 500 g)
  • - sare
  • - piper proaspat macinat
  • - 2 linguri ulei de masline
  • - 250 g baby spanac
  • - branza Ricotta
  • - cascaval Cheddar ras
  • - boia de ardei afumata

Mod de preparare

Taiati cu un cutit fiecare bucata de piept de pui, pe lungimea lui, in felii transversale cu o grosime de cca 1,5 cm, avand grija ca taieturile sa nu sectioneze pana jos bucata de piept.
Condimentati cu sare si piper proaspat macinat, dupa gust.
Dati la rece.
Intre timp, curatati de codite si spalati baby spanacul. Puneti la scurs si zvantati-l.
Separat, incingeti intr-un vas uleiul de masline, adaugati spanacul si sotati-l pana se inmoaie, amestecand des.
Dati deoparte, adaugati imediat branza ricotta si amestecati energic pana obtineti o compozitie ca de crema.
Repartizati-o intre feliile transversale ale pieptului de pui.
Transferati bucatile de piept de pui intr-o tava tapetata cu foaie de copt.
Presarati deasupra cu cascavalul Cheddar ras, apoi cu boia afumata.
Dati la cuptorul incins, pentru cca 20-25 min, la 200 grade C sau pana ce carnea este facuta si cascavalul frumos rumenit.

Serviti feliat cat este cald.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa
Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita
Tocana taraneasca

Tocana taraneasca

Tocana taraneasca
Cele mai apreciate rețete
Biscuiti de la Bunica
1
Dulciuri

Biscuiti de la Bunica

Biscuiti de la Bunica
Prajitura Tosca - un desert imbietor
2
Dulciuri

Prajitura Tosca - un desert imbietor

Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...

Prajitura Tosca - un desert imbietor
Prajitura cu Afine
3
Dulciuri

Prajitura cu Afine

Prajitura cu Afine
Prajitura cu Branza de Vaci
4
Dulciuri

Prajitura cu Branza de Vaci

Prajitura cu Branza de Vaci
Piept de pui cu sos gorgonzola
5
Mancaruri cu carne

Piept de pui cu sos gorgonzola

Piept de pui cu sos gorgonzola
Parteneri
Gem de gutui
Bucataras.RO

Gem de gutui

Este prima oară când pregătesc gem de gutui. Mi se părea mereu o treabă tare migăloasă, dar cum am avut multe...

Gem de gutui
Cozonac oparit
Culinar.RO

Cozonac oparit

Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.

Cozonac oparit
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Gustos.RO

Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat

Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...

Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!