Spalam bine legumele, carnea. Taiem legumele rondele; carnea o proportionam in felii, dar nu de tot(doar pe jumate) . Adaugam ceapa prin carne si nu numai.
Adaugam in tava restul legumelor, condimentam, dar inainte ungem un pic carnea cu lamaie.
Punem uleiul de masline si foarte, putina apa, eu am pus si un pic de vin rosu cam o cescuta.
Punem folia de aluminiu, dam la cuptor care a fost in prealabil deja incins, lasam la foc mare la inceput si mai incet pe la sfarsitul copturii.
Cand credem ca legumele sunt aproape gata, scoatem folia si adaugam sucul de rosii.
Mai lasam cateva minute la cuptor pana se rumeneste.
Pofta buna
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaO friptura delicioasa, aromata, coapta la Crock Pot servita cu orez brun fiert si salata de sfecla.
Pulpa de porc cu ceapa rosie si ardei gras la slow cooker Crock PotIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii