Se curata pulpele de iedut si se spala foarte bine in apa rece.
Se asaza intr-un vas cat mai incapator (de preferat, cu capac) si se ung cu ulei.
Se condimenteaza foarte bine, se adauga usturoiul feliat (sau tocat marunt) si vinul si otetul. (Ideal este ca pulpele de ied sa fie acoperite in totalitate de amestec. In caz contrar, se intorc periodic de pe o parte pe alta.)
Se pastreaza la rece pentru cel putin 24 de ore.
Se pregateste apoi friptura, in cuptorul incins in prealabil.
In paralel se pregateste si garnitura de cartofi.
Se curata si se taie cuburi, se stropesc cu ulei si se condimeteaza dupa gust.
Se adauga cateva rosii si se presara usturoiul verde si mararul tocate marunt.
Se coc pana se rumenesc frumos.
Se servesc alaturi de friptura de ied, cu mujdei de usturoi verde (si smantana).
Pofta buna!
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorPrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraOuale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaSe stie ca la aparatul Crock Pot iese o bunatate de carne, frageda, moale si gustoasa. Si cand mai pui pe langa carne si...
Cotlet de porc la slow cooker Crock-Pot, servit cu 2 feluri de piureIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii