Taiati in felii subtiri ficatul curatat de vene si sters cu o carpa umeda. Tocati marunt verdeturile si pisati foaia de dafin, iar ciupercile curatate, feliati-le.
Puneti intr-o cratita sau tava cu ulei un rand de felii subtiri de ficat, peste ele verdeturile si ciupercile, apoi repetati pana se termina ingredientele. Acoperiti vasul si fierbeti la foc potrivit sau dati la cuptor, 45-60 min sau pana ce ficatul este facut. Scoateti ficatul din vas si pastrati-l la cald.
Adaugati in vas (tava) faina, amestecati, stingeti cu zeama de carne sau apa calda si dati in clocot pana se leaga sosul. Sarati, piperati, adaugati zeama de lamaie (otet), dupa gust. Serviti feliile de ficat calde, turnand sosul fierbinte peste ele sau alaturi, langa o garnitura de orez fiert sau cartofi piure si o salata sau muratura.
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaCu gust bun și fără risipă alimentară: Bruschete cu carnea rămasă. Transformăm carnea rămasă într-un...
Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii