Cotletul de porc il spalam ,il lasam la scurs , il ungem cu ulei de masline(2 linguri) si apoi il condimentam cu sare,piper macinat,boia si cimbru.
Decongelam spanacul.
Usturoiul curatat il dam prin presa.
Punem la incins uleiul(3 linguri) si adaugam spanacul si usturoiul.
Condimentam dupa gust cu sare si piper.
Lasam la foc potrivit pana cand scade.
Tragem de pe foc ,lasam sa se racorasca si adaugam smantana.Amestecam.
Asezam muschiul de porc pe o hartie de aluminiu.
Peste muschiul de porc asezam spanacul cat mai uniform .
Imbracam muschiul de porc in bacon.
Invelim friptura in folia de aluminiu si o asezam intr-o tava in care am pus o cana cu apa.
Dam la cuptor pentru circa 1 ora si 15 min.
Scoatem tava din cuptor,indepartam folia de aluminiu si dam din nou la cuptor pentru circa 15-20 min.
Scoatem din cuptor,asezam friptura pe un platou ,o feliem si o servim alaturi de o garnitura si(sau) o salata.
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapa O supă cremă fină și tare gustoasă, numai bună de savurat pe perioada postului mare. Consider că...
Supa din cartof dulce cu lapte de cocosIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii