Pregatim painea. Lasam aluatul la odihna. Dupa timpul de odihna formam mingiute si le asezam pe tava tapetata cu hartie. acoperim cu un prosop. Mixam marunt ceapa impreuna cu usuroiul si menta.
Bagheta o inmuiem intr-un vas cu apa.
Tocam carnea si amesteca totul impreuna cu oul. Cu mainile umede formam ca niste chiftele mai mari si mai fine. Le asezam pe folie alimentara si intre timp punem la incins o tigaie cu 2 linguri de ulei. Prajim carnea si o asezam pe hartie absorbanta, la final o acoperim cu folie de aluminiu. Coacem painea.
Lasam sa se racoreasca putin si asamblam. Pofta buna!
"Gătesc cu noile condimente Delikat cu ingrediente 100% naturale". Sunt momente in care nu mai stiu ce sa gatesc....
Placinta cu ficatei de puiCozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii