Este un tort foarte renumit in Italia, in special pentru sarbatorirea zilelor de nastere la copii si langa o cana de cafea cu lapte dimineata.
Se pune ricotta cu zaharul si se mixeaza bine, dupa care se adauga ouale unul cate unul, cacaua cernuta, faina amestecata cu praful de copt cernuta si la urma untul topit si racit. Se mixeaza bine pana devine o crema tip mousse.
Se tapeteaza o forma de 20 cm cu hartie de copt, se unge forma cu unt dupa care se pune hartia asa se lipeste bine. Se coce la 180 grade pentru 30 minute, cuptorul trebuie sa fie preincalzit. Cand s-a racit se topeste 100 g ciocolata si se glaseaza deasupra se pot pune bombonele colorate sau argintii, sau se poate orna dupa imaginatie. e deliciossss.
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorun desert rapid si foarte gustos
Foietaj cu ciocolata amaruieIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii