Se bat albusurile spuma se adauga treptat zaharul, galbenusele, ricotta (putin amestecata sa fie cat mai omogena) amaretii zdrobiti cu mana, ciocolata taiata mai mare, mai mica la intamplare si la urma migdalele!
Se toarna compotizia in forma cu inel (nu e obligatoriu) tapetata cu hartie de copt si se da la cuptor la 180 de grade pentru o ora.
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorEi bine, aceasta este varianta mai light a papanasilor prajiti. Eu ii gasesc pe acestia ca seamana foarte bine cu galustele...
Desert papanasi fierti cu branza dulce de vaciCozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii