Pentru blat:
Batem albusurile cu zaharul pina se intaresc adaugam galbenusurile pe rand si mai batem putin sa se incorporeze galbenusurile.
Adaugam pe rind cite o lingura de ulei mai batem putin. Adaugam faina invirtind usor co o lingura de lemn.
Punem compozitia intr-o tava tapetata cu hirtie pergament. Dam la cuptor si incercam cam in 25 de min cu o scobitoare.
Spuma
2 albuse se bat cu o cana de zahar si o cana de zmeura. Se bate pina se intareste.
Am facut zmeura cu zahar (zahar dupa gust) si am uns pandispanul cu zmeura si am pus spuma.
E foarte racoritor usor si bun.
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorPrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii