Pentru blat:
Batem albusurile cu zaharul pina se intaresc adaugam galbenusurile pe rand si mai batem putin sa se incorporeze galbenusurile.
Adaugam pe rind cite o lingura de ulei mai batem putin. Adaugam faina invirtind usor co o lingura de lemn.
Punem compozitia intr-o tava tapetata cu hirtie pergament. Dam la cuptor si incercam cam in 25 de min cu o scobitoare.
Spuma
2 albuse se bat cu o cana de zahar si o cana de zmeura. Se bate pina se intareste.
Am facut zmeura cu zahar (zahar dupa gust) si am uns pandispanul cu zmeura si am pus spuma.
E foarte racoritor usor si bun.
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorA zis cineva pizza? Hop si eu! Mie doar sa imi zica cineva de pizza, ca imediat ma pun pe treaba! Ne place foarte, foarte...
Pizza cu chorizoIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii