Este ideal langa cafea sau ca desert dupa pranz. Preparare: Se bat ouale cu zaharul pana isi dubleaza volumul, se adauga uleiul cate putin si se mixeaza in continuare cand sa incorporat uleiul se adauga faina si nuca de cocos se bate bine se pune praful de copt si laptele.
Dupa ce sa omogenizat totul se pune intr-o forma de 24 cm unsa cu unt si tapetata cu faina, se niveleaza si se pune nutella deasupra din loc in loc. Se da la cuptor la 180 grade pt 30 min, se face testul cu scobitoarea.
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaCeva simplu, ceva bun, ceva gustos! Nu mereu am timp si nici chef sa stau cu orele langa aragaz si caut sa pregatesc ceva...
Rulouri de pui in bacon cu orez brunIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii