Vişinele se spală bine şi se curăţă de sâmburi. Se pune zahărul, batonul de scorţişoară, anasonul stelat, coaja de lămâie, apa şi vişinele într-o oală la fiert, însă se păstrează câteva bucăţele de vişine pentru când supa va fi gata, pentru textură. Se dau la foc mic, din momentul în care începe să fiarbă supa se ţine pe foc mic 10-15 minute. După ce au fiert toate ingredientele, se scot afară batonul de scorţişoară, anasonul stelat şi coaja de lămâie, iar supa se dă prin blender, până ce devine o pastă. Apoi se adaugă iaurtul şi vişinele întregi rămase.
Se lasă la răcit/frigider.
Se serveşte rece.
Am trecut si la nivelul doi, pâinici dulci ;)
Painici umplute cu dulceata de gutui și branza dulceCozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii